• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Palvelut

Hyvän olon palvelua

Espoon eläinlääkäritalossa hoidetaan kaikki lemmikkien yleisimmät vaivat ja annetaan neuvontaa jatkohoitoon. Suoritamme myös leikkauksia. 

Ajanmukainen varustelu nopeuttaa hoidon käynnistämistä

Käytössämme on mm. digitaalinen röntgen, ultraääni ja hammashoitolaitteisto sekä klinikallamme on laboratorio, joten verinäytetulokset saa jo käynnin aikana. Näin voimme vahvistaa hoitosuunnitelman välittömästi.

Työskentelemme  joka päivä asiakkaidemme ja heidän lemmikkiensä hyväksi

Erinomainen asiakaspalvelu ja pitkäaikaisista kanta-asiakkaistamme huolehtiminen on kunnia-asiamme. Tavoittenamme on tarjota asiakkaillemme hyvän olon palvelua vankalla ammattitaidolla joustavasti, luotettavasti ja nopeasti.
 
Monivuotiset ja luottamukselliset asiakassuhteet

Toiminta-ajatuksemme on kehitetty lemmikkilähtöisesti pitkään eläinlääkärikokemukseen perustuen. Eläinlääkäriasema on ensi kertaa perustettu 1992. Asiakasuskollisuutemme on ollut erittäin hyvä ja monet asiakassuhteet ovat jatkuneet koko lemmikin eliniän. Erinomainen ja yksilöllinen asiakaspalvelu on toimintamme kulmakivi. Haluamme aina huomioida yksilöllisesti sekä lemmikin että omistajan tilannekohtaisesti.

Siirry ajanvaraukseen.