• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Ajankohtaista

10.11.2022

Etsimme joukkoomme hoitajaa!

Oletko jo kokemusta omaava valmis tai opintojesi loppusuoralla oleva klinikkaeläinhoitaja? Etsitkö mukavaa työyhteisöä ja kilpailukykyistä palkkaa peruspraktiikan parissa? Jos vastaus on kyllä, meillä olisi töitä tarjolla!

Klinikkamme sijaitsee kivalla paikalla Espoon Viherlaaksossa, meillle on helppo tulla niin autolla kuin julkisillakin. Meillä onnistuu peruslabrat, röntgenkuvaukset, hammashoidot hammasröntgenkuvauksineen ja yleisimmät leikkaukset. Työ on 2-vuorotyötä, osaavalle hoitajalle tarjolla myös oman mielenkiinnon mukaan lauantaityövuoroja. Työn aloitus mahdollisimman pian.
 
Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksesi sisältävä hakemus sähköpostitse osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.
 
Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä osoitteeseen elainlaakari@hotmail.com joko sähköpostitiedustelun tai soittopyynnön.