• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Espoon eläinlääkäritalo

Monipuoliset palvelut

Tarjoamme kaikki pieneläinten terveyteen liittyvät yleisimmät palvelut sekä kattavan terveyden- ja sairaudenhoidon. Teemme myös leikkauksia. Hoidamme koirien, kissojen ja jyrsijöiden lisäksi myös eksoottisia lemmikkieläimiä. 

Käytössämme on päiväsairaala, jonne lemmikin voi tuoda esimerkiksi jo aamulla, mikäli vaikkapa leikkausaika tai tarkemmat tutkimukset on sovittu samalle päivälle. Otamme potilaita sairaalaan myös jatkohoitoon.

Tarvittaessa potilaat voidaan tuoda päiväsairaalaan jo aamulla klo 7:30 lähtien.

Potilaat kotiutetaan myöhemmin samana päivänä tapauskohtaisesti potilaan voinnin ja omistajan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.

Lue palveluistamme tarkemmin täältä tai kysy lisää palveluistamme ja sinulle sopivista vaihtoehdoista neuvontanumerostamme 010 420 2009. Ajanvarauksen numero on 010 420 2000. Autamme mielellämme!

 

Olemme avoinna arkisin ja satunnaisesti lauantaisin

Avaamme arkisin klo 8:00 ja olemme avoinna klo 16:00 ma,ti,to,pe ja ke 8-21 asti, erikseen ilmoitettuina päivinä klo 20:00 asti. Launtaipäivystys on avoinna klo 9.30-16 erikseen ilmoitettuina lauantaina. Muista poikkeusaukioloajoista ilmoitamme nettisivuillamme sekä Facebookissa.

 

Mukavaa asiointia

Espoon Eläinlääkäritaloon on helppo tulla. Sijaitsemme erinomaisella paikalla sekä omalla autolla liikkuvien että julkista liikennnettä käyttävien asiakkaitten kannalta.

Omalla autolla liikkuville löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa aivan eläinlääkäriaseman sisäänkäynnin vierestä.

Useat julkisen liikenteen reitit kulkevat aivan vierestä. Katso tarkemmin sinulle sopivimmat vaihtoehdot HSL reittioppaasta.

 

Esteettömyys

Klinikalle tultaessa on kiivettävä usemmat rappuset, mutta tarvittaessa voimme hoitaa asioinnin kellaritilassa, joka on maan tasossa (kynnys ja yksi rappunen). Mainitsettehan aikaa varatessanne, että haluatte käynnin hoidettavan maan tasossa, niin voimme järjestää asian. Tervetuloa!