• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Hinnasto

Alla on esimerkkejä yleisimpien toimenpiteiden hinnoista. Huomioithan, että toimenpiteiden hintoihin vaikuttavat esimerkiksi eläimen koko, ikä, terveydentila, vastaanotolla tehtävät toimenpiteet ja niihin vaadittava aika.

Hinnat ovat toistaiseksi voimassa ja sisältävät arvonlisäveron sekä klinikkamaksun.

Hinnat eivät sisällä käynnillä annettavia eikä mukaan myytäviä lääkkeitä tai tarvikkeita eikä laboratorio-, röntgen- tai ultraäänitutkimuksia tai aikaa vievän toimenpiteen lisää, ellei sitä ole erikseen rivillä mainittu.

Päivystysaikaan perimme korotetun klinikkamaksun, lauantaisin lisäksi 50% korotuksen toimenpiteeseen. Sunnuntaina ja pyhäpäivinä toimenpidekorotus on vastaavasti 100%.

 

- Hoitajatoimenpide esim. kynsien leikkaus 25e

- Rokotushinnat sis. rokotteen (riippuen rokotteesta) n. 72 - 83e

- Eläinlääkärin vastaanotto alk. 112e

- Reseptipalkkio/lääkeluovutus 17e

- Koko suun hammasröntgenkuvaus hammashoidon yhteydessä 108e

- Hammaspoistot käytetyn ajan mukaan kissa/koira alk. 600 - 1100e

 

KOIRA

- Kastraatio koon mukaan alk. 405 - 480e

- Sterilisaatio koon mukaan alk. 510 - 690e

- Hammaskivenpoisto alk. 370e

 

KISSA

- Kastraatio alk. 135e

- Sterilisaatio alk. 230e

- Hammaskivenpoisto alk. 325e 

 

KANI/MARSU

- Peruskäynti alk. 90e

- Kastraatio alk. 205e

- Sterilisaatio alk. 250e

 

EUTANASIA, hintaan lisätään käytetyt lääkkeet ja valittu tuhkaus ja mahdollinen uurna

- Jyrsijä alle 700g alk. 83e

- Pieneläin alle 2kg alk. 100e

- Kissa alk. 165e

- Koira alle 20kg alk. 184e

- Koira yli 20kg alk. 216e

 

Peruuttamattomasta ajasta tai myöhäisestä perumisesta veloitamme 55 euroa. Peruutus tai muutos ajanvaraukseen tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa.