• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Hinnasto

Alla on esimerkkejä yleisimpien toimenpiteiden hinnoista. Huomioithan, että toimenpiteiden hintoihin vaikuttaa esimerkiksi eläimen koko, ikä, terveydentila, vastaanotolla tehtävät toimenpiteet ja niihin vaadittava aika.

Hinnat ovat toistaiseksi voimaassa ja sisältävät arvonlisäveron sekä klinikkamaksun.

Hinnat eivät sisällä käynnillä mahdollisesti annettavia lääkkeitä, käytettäviä tarvikkeita tai laboratorio-, röntgen- tai ultraäänitutkimuksia, tai aikaa vievän toimenpiteen lisää.

Päivystysaikaan perimme korotetun klinikkamaksun, lauantaisin lisäksi 50% korotuksen toimenpiteeseen. Sunnuntaina ja pyhäpäivinä toimenpidekorotus on vastaavasti 100%.

 

KOIRA

Rokotukset 70,00 - 82,80

Eläinlääkärin vastaanotto alkaen 104,80

Kastraatio, koiran koon mukaan alk. 385,00

Sterilaatio, koiran koon mukaan alk. 502,00

Hammashoito sis. anestesia, hammaskivenpoisto, koko suun hammasröntgenkuvaus, hammastarkastus alk. 445,00

 

KISSA

Rokotukset 68,00 - 82,80

Eläinlääkärin vastaanotto alkaen 104,80

Kastraatio alk. 140,00

Sterilaatio alk. 220,00

Hammashoito sis. anestesia, hammaskivenpoisto, koko suun hammasröntgenkuvaus, hammastarkastus alk. 405,00 

 

KANI/MARSU

Peruskäynti alkaen 95,00

Kastraatio alkaen 191,00

 

Peruuttamattomasta ajasta tai myöhäisestä perumisesta veloitamme 55 euroa. Peruutus tai muutos ajanvaraukseen tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa.