• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Hampaat ja suu

Hammaskivi

Suun ja hampaiston kunto vaikuttaa merkittävästi lemmikin yleiseen terveydentilaan. Yleisin suun vaiva on hammaskivi, joka hoitamattomana aiheuttaa pahanhajuista hengitystä ja ientulehdusta. Hoitamattomana se voi myös ajan mittaan vaurioittaa hampaita ja lopulta osa hampaista voi irrota kokonaan, pahimmillaan tulehdus voi levitä myös leukaluuhun, mikä altistaa leukamurtumille. Hammaskivi saattaa myös tehdä suun kipeäksi.

Hampaiden poistot

Teemme hampaiden poistoja esimerkiksi silloin, kun hammas on vakavasti vaurioitunut. Käytössämme on moderni hammashoitovälineistö.

Hammasröntgenkuvaus

Klinikallamme on myös hammasröntgenlaite, ja hammasröntgenkuvaus kuuluukin rutiinisti hammashoitoihimme. Näin saamme tietoa ienrajan alla tapahtuneista muutoksista, esimerkiksi hammasröntgenkuvaus on suositeltua aina, jos lemmikillä todetaan puhkeamattomia hampaita, jotka voivat pahimmillaan aiheuttaa kystan hammasluuhun, joka voi taas altistaa leukamurtumalle. Myös päällepäin terveen näköisessä hampaassa voi olla esimerkiksi hammasjuuren alueella muutoksia, jotka edetessään voivat puhjeta paiseeksi.

Muut palvelut

Teemme myös hampaiston tarkastuksia ja neuvomme hampaiden kotihoidossa.

Kysy lisää neuvontanumerostamme P. 010 420 2009 tai varaa aika P. 010 420 2000.
Autamme mielellämme!