• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Myymälä

Eläinlääkäriaseman yhteydessä toimii myymälä, jossa myydään nk. eläinlääkäriruokia ja erityisruokavaliotuotteita koirille ja kissoille. Valikoimassamme on sekä kuiva- että märkäruokia. Pääasiallisesti myymme Hill's Prescription Diet -eläinlääkäriruokia, mutta hyllystä löytyy myös yksittäisiä muidenkin valmistajien ruokia. Royal Caninilta valikoimissamme on pääasiassa sarjan allergiaruuat.

Pidämme varastossa yleisimpiä erityistuotteita. Lisäksi voimme erikseen sopien tilata markkinoilla olevia erikoisruokavalioita ja vapaan kaupan tuotteita toimitusajalla asiakkaan toiveiden mukaan. Isoja kuivamuonasäkkejä klinikallamme ei pääsääntöisesti pidetä hyllyssä, vaan ne ovat tilaustavaraa. 

Jos haluat jättää rehutilauksen sähköpostitse, kirjaa tilaukseen ylös tilaajan nimi ja puhelinnumero, rehun merkki ja nimi, kissalle vai koiralle ja säkin koko. Märkäruokia tilattaessa tulee tilata koko lava tai paketti, esim. purkit myydään monesti 12 kpl lavoissa ja märkäruokapussit 12 kpl paketeissa. Ilmoitamme tekstiviestitse kun tilaus on noudettavissa klinikalta.

Myymälä on auki joka päivä klinikan aukioloaikoina.