• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Maksuvälineet

Meillä maksuvälineenä käyvät käteisen ja pankkikortin lisäksi Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro -maksukortit.

Lisäksi laskulle voi saada maksuaikaa seuraavilla maksutavoilla:

1. SAV-rahoituksella voit saada luottoa 3 000 € saakka, alkaen 5 € kokonaiskuluilla.

Eläinlääkärilaskujen maksamiseen myönnettävää luottoa voi saada yli 25-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Lisäksi edellytetään, että Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä ei löydy luoton estävää merkintää. Luotonhakijalla täytyy olla vakituista tuloa, joka on elinkustannusten jälkeen riittävä luoton takaisinmaksuun.
 
Jos maksat laskun kerralla 30pv kuluessa, maksat laskutuspalkkiota 5 €. Mitään muita kuluja ei lisätä. Jos valitset maksuajaksi 2-24 kk, luoton korko on 9,2 % -20,0 % ja laskutuspalkkio 0,3 € - 9,0 € jokaiselta kuukaudelta.
 
Esimerkkilaskelma:
Rahoitus 1 600 €, maksuaika 7kk, korko 17,6%, maksut yhteensä 1728,83 €, KSL vuosikorko 23,7%. Lisätietoja https://www.sav-rahoitus.fi/elainlaakari

2. Resurs Bankin Eläinlääkäritalo-tilillä. Tilille saat 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse maksaa mitään laskusta vielä käynnin yhteydessä, vaan lyhennät laskua itse valitsemasi maksuvaihtoehdon mukaan. Tili on toteutettu yhdessä Resurs Bank AB:n kanssa.

Esitteen Eläinlääkäritalo-tiliehdoista löydät täältä. Erityiset tiliehdot ja maksuaikavaihtoehdot on kerrottu täällä.Voit myös kysyä Eläinlääkäritalo-tilistä soittamalla suoraan Resursbankin asiakaspalveluun ma-pe 8-17 p. 09-622 4308.